Bitcoin Brabant

06-09-2023 | Nieuws, Klanten

Bitcoin Brabant logo

Bitcoin Brabant kiest voor Lightning Checkout

Wat begon als een lokaal initiatief in Brabant heeft nu wereldwijd erkenning en respect verdiend. Bitcoin Brabant heeft klanten van over de hele wereld aangetrokken, van Europa tot Aziƫ en de Verenigde Staten. De diensten worden gewaardeerd om hun professionaliteit, diepgang en relevantie in een steeds veranderende markt. Bij Bitcoin Brabant is men trots op de Nederlandse wortels en internationale uitstraling.

Daarom zijn we als Lightning Checkout ook trots dat we sinds enige tijd de bitcoin transacties voor Bitcoin Brabant verwerken. Zij bieden een breed scala aan diensten.

Bitcoin Mining
Het verwarmen van bedrijven met zware computers die bitcoin minen kan kostentechnisch een interessante oplossing zijn. Bitcoin Brabant helpt bij advies en implementatie.

Bitcoin Signing Devices / Hardware Wallets
Bitcoin Brabant is reseller van signing devices (ook wel hardware wallets) die geleverd worden met open source software. Op deze wijze is het mogelijk om ten alle tijde een verificatie te doen op deze software. Momenteel zijn ze reseller van Blockstream Jade en Foundation Passport.

Bitcoin Boeken
Door de verkoop van Nederlandstalige Bitcoin boeken helpt Bitcoin Brabant aan het verbreden van de bitcoin kennis door ons land.

Bitcoin Tulpen
De mining oplossingen van Bitcoin Brabant worden onder andere ingezet in de agrarische sector. Hierdoor levert Bitcoin Brabant een uniek product, met miner gedroogde tulpenbollen. Tijdens een event in 2022 hebben zij het Bitcoin logo gemaakt met tulpen.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: