Lightning bij onlinevis.nl

17-01-2023 | Nieuws, Klanten

Bitcoin bij Online Vis

Naar aanleiding van ons podcast optreden en het interview met Bitcoin Focus kwam onlinevis.nl bij ons in de lucht. Online Vis pioniert al jaren met bitcoin betalingen. Al ruim voor Lightning betalingen het licht hadden gezien accepteerde men al onchain betalingen.

Later werd ook Lightning toegevoegd. Dit was echter geen geautomatiseerde oplossing, klanten moesten mailen voor een Lightning invoice. Vandaar dat wij de vraag kregen of we hen konden helpen met het automatiseren van hun Lightning betalingen. Zij hebben eerder deze week hun maatwerk oplossing live gezet en vanaf dat moment is het betaalproces volledig geautomatiseerd via onze infrastructuur.

Ook eens een functionele Lightning betaling doen? Koop dan eens vis bij https://onlinevis.nl

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: