Interview Bitcoin Focus

13-12-2022 | Nieuws

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Interview

Vandaag staan we zelf in de picture. Onze eerste klant Bitcoin Focus heeft ons benaderd voor een interview voor hun nieuwsbrief. In dit interview gaan we in op het ontstaan van Lightning Checkout. Daarnaast vertellen we meer over het doel dat we nastreven: adoptie.

Verder kijken we nog naar de technische kant van Lightning Checkout. Welke componenten gebruiken we en hoe ziet onze portal er uit. Tot slot kijken we vooruit naar de toekomst, Nieuwschierig geworden naar dit artikel? Je leest het hier:

#137 Nieuwe Nederlandse lightning betaalprovider gelanceerd

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: