Izindlovu Fund

22-04-2024 | Nieuws, Klanten

izindlovu logo

Ondersteuning voor Izindlovu Wildlife Fonds

Onlangs werden wij door Helen en Ben van het Izindlovu fonds in Belgiƫ benaderd. Zij accepteerden al bitcoin donaties maar wilden dit proces graag optimaliseren. Wij helpen hen nu belangeloos bij het faciliteren van de bitcoin betalingen in hun webshop en bij het accepteren van bitcoin voor donaties voor de vele projecten die zij ondersteunen. We zijn blij dat op deze wijze ons steentje kunnen bijdragen.

Over Izindlovu Fund

“Izindlovu” is het meervoud van “Indlovu”, wat “Olifant” betekent in het Zoeloe. Izindlovu Fund betekent “Het Olifantenfonds”. Het is een non-profitorganisatie, erkend door de officiĆ«le Belgische Koning Boudewijnstichting, die projecten en burgers steunt die zich inzetten voor een betere samenleving. 100% van de winst en ontvangen donaties gaan naar de lokale veldprojecten die ze steunen.

Een van deze projecten is olifantenweeshuis HERD. HERD is Zuid-Afrika’s eerste speciale olifantenweeshuis, opgericht in april 2019 door Adine Roode. Met het groeiende aantal wezen en ontheemde olifantenkalveren in de afgelopen jaren, als gevolg van een toename van stroperij bij olifantenmoeders en mens-olifant conflicten, heeft Adine Roode het olifantenweeshuis HERD (Hoedspruit Elephant Rehabilitation & Development) opgericht. Het doel is om te zorgen voor en het rehabiliteren van verweesde babyolifanten, hen een nieuwe familie te bieden en een tweede kans op leven te geven.

Naast deze projecten helpt Izindlovu sinds kort ook andere wildlife organisatie op weg met het accepteren van Bitcoin als donatie mogelijkheid. Voor meer informatie over HERD en de projecten die Izindlovu ondersteunt kijk je op hun website: https://www.izindlovu.org/field-projects/

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: