Samenwerking Bitcoin Partner

04-06-2023 | Nieuws

Bitcoin Partner

Enige tijd geleden werden de eerste contacten gelegd tussen Bitcoin Partner en Lightning Checkout. Dit resulteerde in een leuke eerste kennismaking. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat wij als Lightning Checkout een samenwerking zijn aangegaan met Bitcoin Partner.

Bitcoin Partner is te vinden op bitcoin-partner.nl. Op dit platform vind je alles van de geschiedenis van geld, tot hoe Bitcoin werkt en waarom het zo uniek is. Als je nieuwsgierig bent naar Bitcoin vind je veel waardevolle informatie op dit platform. Je leert alles wat je moet weten om uiteindelijk financieel onafhankelijk te worden! Niet alleen als particulier maar ook als ondernemer in het MKB. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij de doelen die wij als Lightning Checkout nastreven.

Daarnaast biedt Bitcoin Partner online consultancy diensten aan voor haar klanten, Zij helpen hen op weg in de wereld van Bitcoin. Sinds kort verzorgen wij de afhandeling van de donaties op bitcoin-partner.nl. We bekijken nog gezamenlijk hoe we in de toekomst de samenwerking verder kunnen uitbouwen.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: