Lightning op NBZO event

05-05-2023 | Nieuws

Nieuw Tijdperk Festival

Op zaterdag 29 april vond het Nieuw Tijdperk Festival plaats. Dit event werd georganiseerd door Nieuw Brabant Zuid-Oost (NBZO). De NBZO is geinspireerd door het Society 4.0 gedachtengoed en actief in de regio Brabant Zuid-Oost. Tijdens dit event was er onder andere een presentatie van Bob de Wit, de grondlegger van het Society 4.0 gedachtengoed. Daarnaast waren en verschillende workshops en was er een ondernemersplein voor lokale ondernemers.

Als Lightning Checkout waren wij ook aanwezig op deze dag. We hadden een proof of concept van onze betaaloplossing, als alternatief op de huidige betaalsystemen. Tijdens deze dag hebben we bezoekers van dit festival kennis laten maken met Bitcoin en het Lightning netwerk. We hielpen ze met de installatie van hun Lightning wallet, met deze wallet konden de bezoekers vervolgens betalen aan de bar.

Op deze wijze hebben we 15 mensen geholpen en die dag zijn er aan de bar ook zo’n 20 transacties gedaan. Ook voor het personeel van PandP was dit een nieuwe ervaring, maar zij gaven aan tevreden te zijn met dit experiment. Ook de NBZO was tevreden en we gaan samen kijken hoe we dit experiment een vervolg kunnen geven.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: