We gaan internationaal

12-04-2023 | Nieuws, Klanten

QuickShip Logistics

We zijn blij om te kunnen delen dat QuickShip Logistics, gevestigd in Paramaribo, Suriname onlangs is aangesloten als onze eerste internationale klant. Zij gebruiken onze diensten om het voor klanten mogelijk te maken om de logistieke diensten van QuickShip af te kunnen rekenen met bitcoin.

Naast het feit dat QuickShip de eerste internationale klant is voor Lightning Checkout. Is QuickShip ook het eerste bedrijf dat binnen de landsgrenzen van Surniname geregistreerd is op btcmap.org. Hierdoor is QuickShip een voorloper in de adoptie van bitcoin in Suriname. We zijn trots dat we hen kunnen ondersteunen met deze innovatieve aanpak en bekijken hoe we hen en Suriname op meerdere fronten kunnen helpen. in het faciliteren van efficiente en kosten effectieve betalingen over en weer.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: