Te gast bij BNR

07-03-2023 | Nieuws, Media

De Cryptocast

Vandaag was Ton te gast bij BNR Nieuwsradio. In het programma de Cryptocast besprak hij samen met host Herbert Blankesteijn en co-host Krijn Soeteman de actualiteit rondom crypto. Zo hadden zij het over de problemen bij cryptobank Silvergate en over de nieuwe groene Bitcoin miningpool PEGA. Natuurlijk was er ook aandacht voor het lightning netwerk en Lightning Checkout.

Het podcast gedeelte was volledig gewijd aan Lightning Checkout. Daar hadden wij het over de oplossing die wij bieden voor ondernemers. Maar we stonden ook uitgebreid stil bij het overtuigen van ondernemers om bitcoin te accepteren.

Luister hieronder de radio uitzending en de podcast terug.

Deel A: Radio uitzending

bnr nieuwsradio cryptocast

Deel B: Podcast

bnr nieuwsradio cryptocast

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: