Connect the World

16-03-2023 | Nieuws, Media

Een gesprek met Edward & Stef

Eerder deze week waren wij te gast in de podcast “Connect the World“. Ton werd het vuur aan de schenen gelegd door hosts Edward en Stef. Zoals altijd tijdens deze show krijgt de gast in 21 minuten behoorlijk wat vragen over zich heen. De vragen gingen over Lightning Checkout, maar ook over Bitcoin adoptie en de techniek achter onze oplossing.

Connect the World is in de Lightning wereld een bekend begrip. Al vele nationale en internationale gasten gingen ons voor. En in juli 2021 kregen ze internationaal aanzien met de grootste Ring of Fire tot nu toe. Er deden 65 nodes mee aan deze Ring of Fire en er zat 65.000.000 sats aan capaciteit in deze ring. Benieuwd naar het concept van een Ring of Fire, lees dan meer op bitcoin.nl

Kijk en luister hier de podcast terug.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: