Bitcoin uitgeven bij Dilvis

20-01-2023 | Nieuws, Klanten

Lightning betalingen bij Dilvis

Sinds kort kun je bij Dilvis in Akersloot met bitcoin betalen. Dilvis is een van de eerste gebruikers van onze Point Of Sale oplossing. Op deze wijze dragen we gezamenlijk bij aan het groeien van de adoptie van betalen met bitcoin.

Woon je in de buurt van Akersloot? Ga dan vooral eens langs bij Dilvis op Kerklaan 40. Om af te kunnen rekenen met lightning heb je een Bitcoin Lightning wallet op je telefoon nodig. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld Wallet Of Satoshi downloaden. Vervolgens moet je bitcoin aankopen op een exchange. Het makkelijkste is om hiervoor een exchange te gebruiken die reeds lightning opnames ondersteund, bijvoorbeeld BL3P of Kraken.

Na de aanschaf van bitcoin, kun je een bitcoin opname doen via het lightning netwerk. Via deze weg stuur je de bitcoins naar je wallet. Met deze gevulde wallet ga je naar Dilvis en betaal je je vis op onze webbased Point Of Sale oplossing.

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: