Ondersteuning fysieke winkels

15-08-2022 | Nieuws

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Point of Sale terminal

Sinds vandaag kun je Lightning Checkout ook gebruiken voor je fysieke winkel. We hebben een webbased betaalterminal geintegreerd in onze bestaande portal. Hierdoor kun je nu ook bitcoin betalingen via het Lightning netwerk accepteren in je winkel of bedrijf. Je kunt deze terminal gebruiken op elke mobiele telefoon die verbonden is met het internet. Zo heb je dus geen apart aparaat nodig om de betalingen te accepteren.

Momenteel testen wij wel een fysieke betaalterminal, zie ook onze Twitter feed. Mocht je daar behoefte aan hebben informeer dan naar de mogelijkheden.

Heb je naast een fysieke winkel ook een webshop kun je de betalingen samen laten komen in onze portal.werkt nauw samen met Bitcoin Focus om onze producten verder door te ontwikkelen. We ontvangen direct feedback over hun ervaringen en de ervaringen van hun klanten. Op deze wijze kunnen wij onze producten efficient doorontwikkelen.nauwe samenwerking, ervaringen delen en producten verbeteren.

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: