Lancering

01-05-2022 | Nieuws

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Lancering Lightning Checkout

Begin 2022 werden de eerstse plannen gesmeed om een bitcoin betaalprovider te starten met als doel de bitcoin adoptie in Europa te vergroten. Enthousiast werd er gestart met het bouwen van een oplossing. Met gepaste trots kunnen wij nu het fantastische nieuws delen dat we een service hebben ontwikkeld die het daglicht vandaag ziet!

Via deze service geven wij webshop eigenaren de mogelijkheid om bitcoin te accepteren via hun WordPress/Woocommerce webshop. Een webshop eigenaar heeft de mogelijkheid om de ontvangen bitcoin eenmaal per dag te ontvangen in bitcoin of in een stablecoin, mocht hij/zij het volatiteitsrisico onacceptabel vinden.

In de toekomst zal onze dienstverlening zich uitbreiden naar de ondersteuning van andere webshop pakketten. Momenteel werken we daarnaast nog volop aan de doorontwikkeling van onze diensten in nauwe samenspraak met een eerste klant die binnenkort live gaat. Hierover later meer. Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: