Bitcoin Focus gelanceerd

07-05-2022 | Klanten, Nieuws

Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Bitcoin Focus

De Nederlandse uitgeverij Citadel Media heeft vandaag Bitcoin Focus gelanceerd. Een platform voor educatieve content over bitcointrends en – ontwikkelingen. Op de site kun je alles vinden over bitcoin en het lightning netwerk. Met de lancering van Bitcoin Focus is meteen ook de eerste klant van Lightning Checkout live. Bitcoin Focus is live gegaan met een tweetal producten van ons:

  • Verwerken webshop betalingen t.b.v. maandabonnementen
  • Maatwerk: verwerken paywal betallingen t.b.v losse artikelen
Demo Point Of Sale web terminal Lightning Checkout

Uniek: Pay per view

Met de implementatie van de lightning paywal optie, zorgen we voor een primeur in Nederland: de mogelijkheid tot het afrekenen van losse artikelen. Dat betekent geen vervelende paywalls meer zoals bij een website van een krant, waar u vervolgens een abonnement af moet sluiten. Met deze oplossing is het mogelijk om klanten direct te laten betalen voor een individueel artikel.

Het is nu natuurlijk ondenkbaar dat je  €1,00 vraagt voor een artikel en dat via iDeal laat afrekenen. Er worden dan zo’n 20% tot 25% aan kosten in rekening gebracht. Betalingen via bitcoin lightning zijn veel goedkoper en hiermee worden de kosten verlaagd tot minder dan 1%.

Teamwork bij het realiseren van maatwerk oplossingen

Samenwerking

Lightning Checkout werkt nauw samen met Bitcoin Focus om onze producten verder door te ontwikkelen. We ontvangen direct feedback over hun ervaringen en de ervaringen van hun klanten. Op deze wijze kunnen wij onze producten efficient doorontwikkelen.nauwe samenwerking, ervaringen delen en producten verbeteren.

Teamwork bij het realiseren van maatwerk oplossingen

Bitcoin accepteren? Neem contact met ons op!

Ik wil graag meer weten over: