Onze Lightning Node

Een van de kernprincipes van het Lightning Network is het gebruik van bidirectionele betalingskanalen. Deze kanalen stellen gebruikers in staat om directe transacties met elkaar uit te voeren zonder elke transactie op de blockchain vast te leggen. In plaats daarvan wordt een netwerk van kanalen gecreƫerd waarlangs betalingen kunnen worden gerouteerd.

Onze Lightning Node is geoptimaliseerd met een selectie van deze kanalen om de succesratio van inkomende betalingen te maximaliseren. Dit betekent dat we zorgvuldig kanalen kiezen die goed verbonden zijn met het bredere Lightning Network, waardoor de kans op succesvolle betalingen aanzienlijk wordt vergroot.

Daarnaast investeren we continu in het monitoren en onderhouden van onze node. Door de prestaties van de kanalen te analyseren en te optimaliseren, zorgen we ervoor dat onze node altijd klaar is om betalingen te ontvangen. Dit omvat het beheren van liquiditeit in de kanalen en het snel reageren op veranderingen in het netwerklandschap.

Kortom, onze Lightning Node is veel meer dan alleen een stukje technologie. Het is een cruciaal instrument binnen onze dienstverlening. Met zorgvuldig gekozen kanalen, continue monitoring en een focus op gebruiksvriendelijkheid, bieden we een betrouwbare en efficiƫnte oplossing voor het ontvangen van betalingen van jouw klanten. Hieronder staat meer informatie over onze lightning node.